Lisää TOS-tietoisuutta - liity jäseneksi!

 

Yhdistys on jäsentensä summa

Yhdistyksen yhteiskunnallinen vaikutusvalta perustuu sen kokoon sekä sen jäsenistön sitoutuneisuuteen. Liittymällä jäseneksi tuet työtämme TOS-potilaiden etujen ajajana ja TOS-tietoisuuden kasvattajana. Kuten useimmat, joiden elämässä TOS-oireyhtymä on läsnä tietävät, työllemme on totisesti tarvetta.

TOS Suomi-yhdistys ry on Suomen Reumaliitto ry:n jäsenyhdistys. Jäsenenä pääset siksi nauttimaan myös Reumaliiton laajoista palveluista ja jäseneduista. Jäsenyys nuoressa ja kehittyvässä yhdistyksessämme tarjoaa aitiopaikan päästä vaikuttamaan siihen, millaiseksi toimintamme muodostuu. Liity jäseneksi jo tänään Reumaliiton sivujen kautta tai ota yhteyttä! Sivun alalaidasta löydät ohjeita jäsenhakemuksen täyttämiseen.

Vuosittainen jäsenmaksumme on 20 euroa, josta Reumaliiton osuus on 9 euroa ja TOS Suomi -yhdistyksen osuus 11 euroa.

 

 

Jäsenedut

 
 
Yhdistyksemme tarjoaa jäsenilleen säännöllisiä vertaistukitapaamisia, toimintaryhmiä sekä luentoja. Lisätietoa yhdistyksemme tarjoamasta vertaistuesta löydät täältä. Muista ajankohtaisista tapahtumista tiedotamme etusivullamme sekä sosiaalisen median kanavissamme.
 
Reumaliitto tarjoaa vaihtuvan valikoiman alennuksia muun muassa laivamatkoista, hotelliöistä sekä apuvälineistä. Kaikkiin Reumaliiton jäsenetuihin pääset tutustumaan täällä!
 
Pysy ajan tasalla ja tue toimintaamme seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa!
 
 
Facebookin logo, josta voi siirtyä TOS-yhdistyksen Facebook-sivuille.
 
Instagramin logo, jota klikkaamalla voi siirtyä TOS Suomi-yhdistyksen Instagram-sivuille.
 

Ohjeita

jäsenhakemus-

lomakkeen

täyttämiseen

Ohjeita jäsenhakemuslomakkeen täyttämiseen

Jäsentiedot-osiossa valitaan jäsenyhdistysvalikosta TOS Suomi-yhdistys ry.
Diagnoosit-osiossa valitaan "Y. Muu tuki- ja liikuntaelinsairaus". Tekstikenttään "Muu tuki- ja liikuntaelinsairaus" voit kirjoittaa tarkennukseksi TOS-oireyhtymä. Jos sinulla on muita Reumaliiton jäsenyhdistysten alaisia diagnooseja, voit halutessasi ilmoittaa nekin tässä.

Autamme sinua mielellämme lomakkeen täyttämisessa. Jos tarvitset apua, otathan matalalla kynnyksellä yhteyttä sähköpostiosoitteeseen tossuomiyhdistys@gmail.com.