Ajankohtaista

Sinä olet meille tärkeä – liity yhdistyksemme jäseneksi!

Ajankohtaista

 

Syksy on jo pitkällä ja olemme saaneet mukaan paljon uusia jäseniä. Kiitos siitä, että olet liittynyt mukaan kasvavaan yhdistykseemme.

Tänä syksynä olemme järjestäneet jäsenillemme naurujoogaa ja uniergonomialuennon. Vertaistukiryhmät ovat toimineet Reumatropissa yhdessä Suomen Fibromyalgiayhdistyksen kanssa.

 

Olemme myös ottaneet kantaa lehdissä käytyyn TOS-keskusteluun. Olemme olleet positiivisesti yllättyneitä siitä, miten TOS-oireyhtymä on saanut mediassa julkisuutta kuluneen vuoden aikana. Tämän johdosta olemmekin saaneet yhdistykseemme myös uusia jäseniä. Olemmekin tehneet tärkeää työtä TOS-potilaiden hyväksi oikaisemalla negatiivissävytteisiä kirjoituksia. Juuri tämän vuoksi yhdistyksemme toimii. On tärkeää tuoda oikeanlaista TOS-tietoutta ja olla tukena TOS-potilaille.

 

Haluaisitko sinä olla vaikuttamassa toimintaamme ja tuomassa oman panoksesi TOS-oireyhtymän tietoisuuden lisäämiseksi? Meillä on hallituksessa hyvä ja rento joukko, johon otamme mielellämme lisää uusia jäseniä aktiiviseen toimintaan. Jokainen meistä kärsii TOS-oireyhtymän vaikutuksista ja toimintakykymme on rajallinen. Haluamme kuitenkin edistää tietoisuutta ja toimia vertaistukikanavana TOS-potilaille. Toiminta yhdistyksessä on kuitenkin osa vertaistukea ja voimaannuttavaa tekemistä.  Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse tossuomiyhdistys@gmail.com

 

 

TOS Suomi-yhdistyksen  

Syyskokous 20.11.2023 Klo 18:00 

 

Kokous pidetään etänä google.meet alustalla

 

Linkki syyskokoukseen

 

 
 

AJANKOHTAISTA:

 
Järjestötoimijaksi yhdistykseemme?

Riveihimme mahtuu uusia, innokkaita toimijoita sekä yhdistyksen hallitukseen että vapaaehtoisiksi toimihenkilöiksi. Erityistaitoja ei tarvita ja ainoa edellytys on halu antaa silloin tällöin pari tuntia aikaansa yhteisten TOS-asioidemme edistämiseen. Ota yhteyttä!

*****

Vuoden 2023 jäsenmaksu on 20 euroa

Yhdistyksemme jäsenmaksu säilyy viime vuoden tasolla. Laskun jäsenmaksusta lähettää Reumaliitto ry. Reumaliiton osuus yhteensä 20 euron jäsenmaksusta on 9 euroa ja TOS Suomi-yhdistyksen osuus on 11 euroa. Lisätietoa jäseneksi liittymisestä ja sen eduista löydät täältä!

yhmätila 4, Töölönlahden