Ajankohtaista

Sinä olet meille tärkeä – liity yhdistyksemme jäseneksi!

TULEVIA TAPAHTUMIA:

 

 

 

 

Puutuvatko kädet yöllä?

Heräiletkö usein vaihtamaan asentoa?

Tuntuuko painetta tai kipua olkapäiden tai lantion alueella kyljellä nukkuessa?

Jääkö selkä selinmakuulla ilman tukea?

Jos vastasit kyllä johonkin näistä kysymyksistä, voi sinulla olla aika päivittää patja ja tyyny ja nukkumisergonomiaa kokonaisuudessaan.

TOS-oireet provosoituvat herkästi huonon nukkumisasennon myötä. Jos olkapää/ hartia-alue ei pääse kunnolla patjan sisään kylkimakuulla ollessa, se aiheuttaa painetta jo valmiiksi ahtaisiin rakenteisiin ja pakottaa kääntymään pois kipua /puutumista aiheuttavasta asennosta. Mutta vasta yleensä pitkän ajan päästä, jolloin oireet voivat jäädä, vaikka asento vaihtuu. 

 

Maanantaina 2.10.23 klo 18:00 -19:30 

Fysioterapeutit ja Koulutetut nukkumisergonomian asiantuntijat Veera Varjo (Tempur Brand Store Mylly) ja Jaana Heinilä (Tempur Brand Store Turku)
pitävät kaikille avoimme  etäluennon nukkumisergonomiasta.

 

Tempur tyynyt ja patjat poistavat kehoon kohdistuvaa painetta ja mahdollistavat fysiologisesti oikeanlaisen nukkuma-asennon. Hyvä nukkumisergonomia parantaa unen laatua ja palautumista ja näiden myötä vireystilaa ja jaksamista seuraavana päivänä. 

Asiakaskokemusten mukaan hyvällä nukkumisergonomialla on saatu helpotusta mm. niska-hartiaseudun ja selän alueen kipuihin.

 

linkki luentoon 

 

Seuraa ajankohtaista ilmoittelua tällä palstalla sekä sosiaalisen median kanavissa!
 
Yhdistyksen sosiaalisen median kanavat:
 

REUMATROPPITAPAAMISET

TOS:SIA JA FIBROMYALGIAA SAIRASTAVILLE

 
Reumatroppi on Reumaliiton kaikille sopiva Reumaklubi-alustalla 2 kertaa kuukaudessa eri teemojen parissa kokoontuva hyvinvointiryhmä. Jokaisessa tapaamisessa on mukana koulutettu ohjaaja ja vertaistukija. Ryhmä toteutetaan Fibromyalgiayhdistys ry:n ja TOS-Suomi ry:n yhteistyönä. Kokoontumiset ovat maksuttomia ja luottamuksellisia. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.
Kokoonnumme klo 17.30-18.30  2 kertaa kuukaudessa keskiviikkoisin.

 

keskiviikko 6.9.2023 aihe luonnon vaikutus

linkki reumaklubille

Keskiviikko 20.9.2023 aihe stressinsietokyky

Linkki reumaklubille

Keskiviikko 4.10.2023 aihe avoin

Linkki reumaklubille

AJANKOHTAISTA:

 
Järjestötoimijaksi yhdistykseemme?

Riveihimme mahtuu uusia, innokkaita toimijoita sekä yhdistyksen hallitukseen että vapaaehtoisiksi toimihenkilöiksi. Erityistaitoja ei tarvita ja ainoa edellytys on halu antaa silloin tällöin pari tuntia aikaansa yhteisten TOS-asioidemme edistämiseen. Ota yhteyttä!

*****

Vuoden 2023 jäsenmaksu on 20 euroa

Yhdistyksemme jäsenmaksu säilyy viime vuoden tasolla. Laskun jäsenmaksusta lähettää Reumaliitto ry. Reumaliiton osuus yhteensä 20 euron jäsenmaksusta on 9 euroa ja TOS Suomi-yhdistyksen osuus on 11 euroa. Lisätietoa jäseneksi liittymisestä ja sen eduista löydät täältä!

yhmätila 4, Töölönlahden